PANDHY'S SUIKER ONTHARING

't Beautyhuisje
Loes Sturkop- Beek
Braamsluiper 6
3738 SM Maartensdijk
06 23 45 07 35
beautyhuisje@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 PANDHY'S SUIKER ONTHARING

Niet iedere schoonheidsspecialist kan ontharen met de Pandy´s produkten. Hiervoor dient een speciale cursus gevolgd te worden. Ik ben gecertificeerd om deze behandeling te mogen aanbieden.

Waarom is suikerontharing een betere methode dan het traditionele harsen:

-Suikerpasta is een samenstelling van suiker en water, gebaseerd op recepten uit het Midden-Oosten. De bereiding is 100% natuurlijk, bevat water en suiker, zonder chemisch produkt, geur- of kleurstoffen en geen citroensap of andersoortig zuur. Het is hypoallergeen, veroorzaakt geen huidirritatie.
-Suikerpasta kleeft alleen aan het haar en niet aan levende huidcellen. Dode huidcellen worden wel mee weggenomen. De behandeling is minder pijnlijk en resulteert in een zachte huid.
-Suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en wordt tegen de haargroeirichting ingemasserd en met de haargroeirichting van de huid afgetrokken. De pasta is op lichaamstemperatuur, dus de kans op verbranding is uitgesloten. Met deze methode kun je meerdere malen over het te behandelen gebied gaan, zonder huidirritatie. De haren breken minder snel af, waardoor er ook minder kans is op ingegroeide haren.
-Suikerpasta biedt de mogelijkheid om haren te verwijderen van 1-2 mm lengte. Met veel ervaring lukt het ook om ingegroeide haren te verwijderen.
-Suikerpasta kan van de huid, textiel en andere materialen verwijderd worden met lauw water, dus reiniging na de behandeling is heel eenvoudig en er zijn geen chemische produkten nodig.
-Suikerpasta is hygiênischer, omdat voor iedere klant een apart bolletje suikerpasta wordt gebruikt. Daarbij is de suiker van een hoge concentratie dat deze desinfecterend werkt.

Pandhy´s thuisverzorgingsprodukten zijn ontwikkeld om de problemen van ingegroeide haren te elimineren en het ongemak van een geinfecteerde huid te verlichten. De produkten verbeteren de huidstructuur en geven een aangenaam glad en zacht gevoel. De producten bevatten geen kleurstoffen of parfums, worden niet getest op dieren en zijn parabenen vrij. Conservering gebeurd uitsluitend op plantaardige basis. De producten worden gemaakt van duurzame grondstoffen. 

 

PRIJSLIJST:

Wenkbrauwen              € 11,50

Bovenlip of Kin            € 10,00

Bovenlip en Kin           € 14,50

Bovenlip/Kin/Wangen € 20,00

Onderbenen               € 33,50

Volledige benen         € 55,00

Bikinilijn  vanaf          € 15,00

Oksels                       € 17,50

Onderarmen              € 20,00